Suspendat, noaptea asta se numara singur

ce te legeni

Un aspect pe care l-am ratat anul trecut a fost perioada asta din iunie, cand nu e mai nimeni prin vama, insa e destul de cald ca lumea sa stea peafara, cand toate bodegile sunt ocupate de propriu personal, cu muzica data mai incet si cu singuratate. toti beau din lipsa de ocupatie, toti beau de nau ce face. anul trecut cred ca faceam parte dintre ei, neobservand singuratatea lor defapt, anul asta, mai limpede, ies epavele la suprafata.

Dupa ce am vazut samsara aseara am iesit buimac din rulota la bucatarie sa iau o apa o bere, unde era o fata blonda, creata, care lucreaza pela vicii, care nici una nici doua mi-a zis ca am o fata luminoasa, ca sunt iluminat (enlightened), mi s-a parut dragut si amuzant asa ca i-am zambit si i-am zis da…multumesc, esti foarte aproape. fata asta aparent cel putin simpla.

La molotov timpul trece repede, am mai vorbit cateva ore cu baiatu pe care nu il cunosc de vara trecuta, cu care ma tot intalnesc pe te miri unde. Si cand a crapat crepuscul am zis pa ca deja mantind siam obosit, de m-am trezit la unu acumadoazi. Fotograf, foarte linistit, dupa 6 ani de verde, baiat bun, pozitiv, pasiv dar cu o mare dorinta de explorare personala, intima fata de locuri si oameni.

Cea mai mare surpriza pe ziua de azi a fost, ca sa citez un clasic prieten de-al lui, bunul meu prieten Octavian Catana:

Care vrei sa salvezi lumea de ea insasi: Salvator Vali:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s