ghicitoarea zilei

s-a facut cald, tare cald. zilele trec, vara vine din ce in ce mai puternic, sporeste. in afara de caldura, avem filme servite seara la molotov, lejer cu o bere langa, pe beanbaguri, cu o tigara, cu sin city si the big lebowsky pe proiector, cu lume relaxata si multa liniste si pace. azi am fost dupa rapane cu adi antochi, care a venit cu ruxandra pe aici, am gatit, am servit copios, acum imi fac siesta la fel de lejer.

am un nou coleg de cateva zile in rulota, in mod normal trbeuia sa stau cu carmen insa au facut ei ceva schimburi si stau cu tovarasul sasha, care mai pune muzica pe la molotov si prin control deseori. pe scurt, e baiat…nu face probleme si are sugar fever uneori. fumeaza camel si stie ceva politica.

are stratan o piesa, la vale, ea vrea sa mearga numai la vale, imi place piesa. sa o asculti ca sa intelegi ce zic

sunt niste copii tare frumosi in camping acuma, patru copii, ma gandesc la copiii mei, imi aduce aminte de ei. eu pot sa nasc suferinta, ma simt responsabil sa o dau mai departe, dulcea suferinta asupra caruia tot balbaim si bajbaim deocamdata.

din finalul lunii vine danciu si monica sa stea peaici vreo luna, se mareste gasca. ajung pe 28, joi, dar cand e totul calator, schimbat mereu sau schimbator, al meu destin e neincetat neschimbator si neschimbat.

si ghicitoarea zilei: stii de ce au barbatii par pe piept?

in rest…am fost acostat de un poponar, am gasit un yoyo in mare si a aparut o pluta dubioasa in fata pe la amfora, la vreo 50 m de plaja.
pupici

ps: in cazul in care va intrebati cat de cald este…ei bine, cam atata

Reclame

3 gânduri despre „ghicitoarea zilei

  1. fata aia sa mutat de la tine si ai ramas cu baiatu ala de libidinos ce esti .ca la cat cacat mananci mai si pute.nu are cum sa nu puta.si in incheiere as vrea sa imi manifest dezinteresul ancestral fata de periplul tau imbecil in mintea ta in gusta si nu in vama cum crezi uneori cand te asezi in fata calculatorului si te consolezi cu faptul ca poate si oamenii din preisorie aveau si ei leptop
    ca pula mea…de unde stim noi ca nu e asa.
    pe langa asta esti si nescolit si asta se vede in vocabularul tau sarantoc si lipsit de culoare.te-ai tuns ca in filmele cu norman si faci referire- printro simpla fotosopare – la un personaj care te-ar putea defini daca ai citi si tu o carte.
    in a doua incheiere as vrea sa patesti ceva cu adevarat interesant, sa zicem o talharie sau o spitalizare in mangalia dupa o sticla sparta in cap de un om la fel de invidios pe sharmul tau ca si mine cel care scriu aici .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s