surprizele inca sunt

ce sa mai fie…

si tocmai cand se pierduse toata speranta, abia atunci, apare!
trebuie sa renunti la un viitor bun pentru a-i face loc sa se intample. surprinzatoare ca de obicei, de data asta am zarit-o, inainte sa ma salute ea, in multime. se infaptuise cu cateva minute inainte cand niste prieteni au ajuns la mare inainte de termen, deci ciobi a avut dreptate pana la urma. Pana in septembrie, la revedere, sa ne revedem cu bine.

Antitetic, dimineata de duminica a fost ciudata, soferii beti au creat povesti triste. masina loveste un grup de oameni la goblin, 10 oameni vandalizeaza o masina, 4×4 pe plaja prin apa, beat loveste un taxi in care dormea o femeie, taxi care loveste masina lui sorin in fata la rulote. femeia isi fractureaza coloana, masinile sunt in dauna totala. in spatele evenimentului, o fata a ocolit accidentul si s-a oprit la deglaratii, era beata muci, tot la volan. pusti cordit apare cu un joint si un pet in mana intreband politia ce se intampla dupa care se cearta cu ei sub egida unei tari libere, democratice, in care fiecare putem sa facem ce vrem, ulterior s-a culcat langa parapet, pe marginea drumului, slaba miscare.

masinile se strica, oamenii se strica, starile se strica, nisipul nu se strica, ramane in bataia valurilor care s-au razvratit asupra vamii dupa o perioada de liniste de puneai bolobocu pe marea neagra. nor, oameni la plaja ca si cand ar fi soare, soarele s-a terminat, altadata. plecarea ei insa il readuce drept aura pentru proaspat despartiti. surprizele sunt, inca o sa mai fie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s