transmisie in urma unui rasarit

e dimineata devreme, peste noapte rasare soarele ca si cand ar fi clipit, numai ca eu nu am clipit. pe langa el s-au ridicat si pasarile si umbrele proaspete ale diminetii care indulcesc imbacseala de peste noapte. gustul batran de tutun dispare si vine marea care sapa pana pe cealalta parte a pamantului, pana il intoarce pe tot, ca in carul cu boi, tulburator, autentic, una cu totu, altul cu toate.

vara asta e o groapa ca un uter din care iesim legati ombilical de rasarituri, de lumina si de culori. e sare pe rana, caldura toropitoare a mamei din care nu poti scapa decat atunci cand totul s-a spus. dar mai stii si ca totul nu se va fi spus, ca deaia l-au poreclit asa in incercarea de al domina, de al pune sub jug. decat sa plang eu, mai bine plangi tu. slaba miscare. il vor baga sub brazda, il vor baga in el insusi din care omul, prins ca in balena, nu va avea sfarsit si abia atunci, se va linisti, atunci se va incheia samsara, fuga, asteptarea, ruga pentru intrarea in rai.
the revolution will not be televised because there will be no revolution.

in rest, pana una alta, micul dejun asteapta pe cine pofteste, iar pe noi ceilalti, nu ne asteapta decat noi insine, pentru ca noi suntem ceilalti, chiar si pentru noi insine. viata reprezinta pentru ca pentru a trai, trebuie sa mori, pentru a muri, trebuie sa te fi nascut, and nothing else matters.

Reclame

6 gânduri despre „transmisie in urma unui rasarit

  1. esti pur si simplu idiot. mai bine mai zi de cum teai intalnit cu cici la molotov si ati vorbit despre „univers” „wink” ” „. stiu. ar trebui sa fac altceva si sa nu mai citesc ce scrii tu. e o placere vinovata. ca atunci cand te stergi la cur si te uiti pe hartie . si e rasaritul.

  2. pe hartie te uiti cand e cacatul. si nu ma asteptam sa folosesti termenul de boschetar cu un sens negativ. esti destul de ignorant. lucru care nu ma surprinde dar nici nu ma bucura pentru ca stiu
    ca nu e prima data cand mananci ciorba de cocosh si dupa aia mai ai pofta si de pompa .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s